Тәрҗемәсе E татар телендә

E

инглиз алфавитының бишенче хәрефе

(e)

Әйтелеш /iː/

исемPlural Es, Plural E's

  • 1

    инглиз алфавитының бишенче хәрефе
  • 2

    музыка
    ми