Тәрҗемәсе to cast a vote татар телендә

to cast a vote

тавыш бирергә

гыйбарә

  • 1

    тавыш бирергә

Тәрҗемәсе to cast a vote татар телендә

to cast a vote

сайларга

гыйбарә

  • 1

    сайларга